رز چینی (Rosa chinensis)
رز چینی (نام علمی: 'Rosa chinensis') علامت اختصاری Ch، خاستگاه این رز کشور چین است. ویژگی آن چهار فصل بودن گلدهی آن است. بیشتر بصورت درختچههای ایستاده هستند.
یکی از گیاهان مورد علاقه من " رز چینی " هست ، رز چینی ( چای مکه - چای ترش )یکی از چائی های بسیار مفید است.
چای ترش از گیاه (هیبیسکوس) یا رز چینی تهیه می شود که از گلبرگ و دانه های آن می توان به عنوان نوشیدنی استفاده کرد. چای هیبیسکوس دارای رنگ قرمز پر رنگ و طعم ترش است.
در عهد باستان از چای سرخ بعنوان شاداب کننده و رفع کننده عوارض بیماریهای قلبی استفاده می کردند.
مصرف این محصول در تعدادی از فرهنگها مانند چین، مکزیک و حتی اروپا وجود دارد. در سودان و مصر بعنوان یک نوشیدنی تشریفاتی در جشنهای رسمی از آن استفاده می کنند.
نوشیدنی این گیاه را می توان به صورت سرد و گرم به همراه مقداری قند مصرف کرد.
نوشیدنی این گیاه کاهش دهنده فشار خون، خنک کننده بدن، رقیق و تصفیه کننده خون، کنترل کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی و همچنین آرام بخشی مناسب می باشد.
دم کردن چای ترش
یک قاشق مربا خوری ازچای ترش را در یک لیوان آب داغ ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید . میتوانید آن را با نبات یا عسل شیرین کنید و یا مثل چای سیاه به همراه خرما و سایر مواد شیرین مصرف کنید.
- ۹۶/۰۲/۱۷
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.