جهان دانش

نویسنده:میثم عسکری سده

جهان دانش

نویسنده:میثم عسکری سده

جهان دانش

عجب دنیای عجیبی است؛
در کله پزی ها هم،
زبان از مغز گران تر است.
درست مثل جامعه
که چرب زبان ها از عاقلان ارزشمندترند!!!

رز چینی (Rosa chinensis)

يكشنبه, ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۱۷ ب.ظ

رز چینی (نام علمی: 'Rosa chinensis') علامت اختصاری Ch، خاستگاه این رز کشور چین است. ویژگی آن چهار فصل بودن گلدهی آن است. بیشتر بصورت درختچه‌های ایستاده هستند.

یکی از گیاهان مورد علاقه من " رز چینی " هست ، رز چینی ( چای مکه - چای ترش )یکی از چائی های بسیار مفید است.

چای ترش از گیاه (هیبیسکوس) یا رز چینی تهیه می شود که از گلبرگ و دانه های آن می توان به عنوان نوشیدنی استفاده کرد. چای هیبیسکوس دارای رنگ قرمز پر رنگ و طعم ترش است.

در میان گیاهانی که نام چای را به خود گرفته اند، چای قرمز یا چای ترش که به آن چای مکه هم می گویند، به علت رنگ، طعم و خاصیت ویژه ای که دارد، جایگاه مهمی را به خود اختصاص داده است.

در عهد باستان از چای سرخ بعنوان شاداب کننده و رفع کننده عوارض بیماریهای قلبی استفاده می کردند.

مصرف این محصول در تعدادی از فرهنگها مانند چین، مکزیک و حتی اروپا وجود دارد. در سودان و مصر بعنوان یک نوشیدنی تشریفاتی در جشنهای رسمی از آن استفاده می کنند.

نوشیدنی این گیاه را می توان به صورت سرد و گرم به همراه مقداری قند مصرف کرد.

نوشیدنی این گیاه کاهش دهنده فشار خون، خنک کننده بدن، رقیق و تصفیه کننده خون، کنترل کننده کلسترول خون، اختلالات کبدی و صفرایی و همچنین آرام بخشی مناسب می باشد.

دم کردن چای ترش

یک قاشق مربا خوری ازچای ترش را در یک لیوان آب داغ ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه دم کنید . میتوانید آن را با نبات یا عسل شیرین کنید و یا مثل چای سیاه به همراه خرما و سایر مواد شیرین مصرف کنید.

  • میثم عسکری سده

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی